.

5 kilo afvallen in 1 week 

5 kilo afvallen in 1 week!

️...(Meest gezochte zoekterm op internet btw)

Allereerst zal ik beginnen met het uitleggen van hoe het afvallen / vetverliezen precies werkt. Er is bijna niets zo ingewikkeld als voeding. Want wat bij de ene persoon wel werkt hoeft bij de ander niet te werken. We zijn allemaal anders. Factoren die bij dragen bij het wel of niet succesvol gewicht verliezen zijn o.a.: geslacht, leeftijd, lengte, gewicht, activiteiten factor etc. Door al deze factoren zie je dat er heel veel verschillende mensen zijn met allemaal hun eigen werking van hun lichaam. Dat betekent dus ook dat vrijwel iedereen iets anders nodig heeft wat betreft voeding om zich als eerste goed te voelen en daarnaast in gewichtsbeheersing.

Iemand die lang is heeft bijvoorbeeld grotere organen. Het lichaam heeft dan ook meer energie nodig dan iemand die korter is qua lengte. Maar iemand die klein van stuk is maar daarnaast veel spiermassa heeft kan wel weer meer energie verbruiken dan iemand die lang is, maar minder spiermassa heeft. Alles draait om lichaamssamenstelling en hoe actief iemand is. Als je dit begrijpt, dan zal je wellicht ook begrijpen dat er geen 1 geschreven wet of regel is wat betreft het aantal calorieën. Een kant en klaar voedingsschema die je overal op internet kan vinden, kan bij de ene persoon wel werken en bij de andere persoon weer niet. Voeding is wat dat betreft heel persoonlijk. Eet jij meer dan wat jij verbrand dan kom je aan in gewicht , maar eet jij minder dan wat jij verbrand dan val je af in gewicht.

Maar nu vraag jij je af. Hoe weet ik wat ik nodig heb om af te vallen? Hiervoor moet je boven genoemde aspecten zoals, geslacht, lengte, gewicht etc. bekijken en daarvoor je calorieën gaan berekenen. Op internet staan heel veel online rekenprogramma's om te berekenen hoeveel jij +/- nodig hebt. Maar dit is altijd een schatting. Uiteindelijk is het puur uit proberen en kijken wat er gebeurd met het lichaam. Val je af dan zit je in een negatieve energielans , kom je aan dan zit je in een positieve energiebalans. Blijf je gelijk in gewicht dan zit je op onderhoud.

Om terug te komen op de 5 kilo afvallen in 1 week. Ga dan eerst eens na bij je zelf. Ben jij ook in 1 week 5 kilo aangekomen ?? 🤔Waarschijnlijk zal je antwoord hierop nee zijn. Je bent in langere tijd langzaamaan in gewicht aangekomen.Dit is ook hetzelfde met afvallen. Of je moet morbide obesitas hebben, dan kan je wellicht wel meer afvallen in 1 week. Anders word het wel heel lastig. Bij het afvallen is het belangrijk dat je iets vind wat werkt voor jou!! En.... dat je het vol kunt houden! Een quick fix houd meestal niet lang stand. Want hoe vaak heb je wel niet mislukte pogingen gehad in het afvallen? Juist! Je deed wellicht iets wat in het begin nog wel was vol te houden, maar niet op langere termijn. Daarom ben ik van mening dat je iets moet zoeken wat bij jou past, wat jou sociale omgeving accepteert en wat er überhaupt voor zorgt dat je nog sociaal mee kan doen met de rest. Want hoe vervelend is het als je steeds moet zeggen: "ik ben op dieet", "ik mag dat niet" of ik kan niet mee uit eten. De afgelopen jaren heb ik samen met mijn cliënten meerdere successen behaald. (zie foto's en verhalen op deze pagina)

Wat nou als jij gewoon je doelen kan behalen:

  • Vetpercentage verlagen
  • Afvallen in gewicht
  • Strakker worden
  • Een plattere buik
  • Kleding weer aan kunnen die je niet meer paste
  • Uiteten kunnen gaan
  • Eten wat jij lekker vind

Zou jij dit willen ? Is jouw antwoord hier op: " ja " ?

Hoe tof zou het zijn om dat allemaal nog steeds te kunnen en te mogen?

Nou dan ga ik je vertellen dat dit zeker mogelijk is.
Hoe ?

Stuur een mail met het aantal kilo dat je wilt afvallen naar : info@foodnmove.nl
en ik leg je het vrijblijvend uit.

Liefs Naïma

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn