.

3 Tips voor afvallen en vetverbranding .

WAAR KIES JIJ VOOR ? 

Als je je vetpercentage wilt verlagen dan zijn er meerdere mogelijkheden. De optie die ervoor zorgt dat je daadwerkelijk resultaat hebt is de optie die jij wil consistent wilt blijven doen. 

Om je vetmassa te verlagen MOET je in een calorietekort gaan zitten. Of je nu alleen op je voeding focust of voeding en sport/beweging beiden helpen om in een calorietekort te komen.

1 ...Niks

2 …Diëten : Bij deze optie wil je betere keuzes maken in wat je eet en drinkt en wil je gaan kijken naar je calorie inname. Je calorie inname moet in een tekort zitten om af te vallen. 

Als je wilt afvallen, er strakker uit wilt zien, een kledingmaat minder wilt, of gewoon gezonder wil zijn dan kan diëten hier zeker wel bij voldoen. Maar naast vet ga je met diëten ook spiermassa en vocht kwijtraken. Toch kan dit voor het begin wel een goede stap zijn in jouw fitness journey.

3 …Persoonlijk voedingsplan en krachttraining : Bij deze optie wil je 3 tot 4 keer week consistent trainen. Daarnaast is het van belang dat je betere keuzes maakt met je voeding en je calorie inname. De combi zorgt ervoor dat je spiermassa behoud of opbouwt en dat je er strakker uitziet. 

Uiteindelijk is het aan jou de keuze waar je voor gaat. Ik persoonlijk ga voor de combi met een voedingsplan (lees = geen dieet!) en krachttraining om je vetpercentage te verlagen. Je krijgt er echt een mooi gevormd en strak lichaam van. 

👉Deze laatste optie bij nummer 3 is waar ik in gespecialiseerd ben en wat ik mijn cliënten aanbied. Jou dus ook! Als jij nu echt wilt leren hoe je blijvend kunt afvallen en daarbij ook je eigen favoriete voeding kunt blijven eten, dan ben jij wellicht geschikt voor het traject waarin jij in 12 tot 24 weken jouw beste shape gaat behalen. Leer hoe jij het best kunt eten om af te vallen en ook daarna. 


Meer weten?: 
👇👇👇
👉stuur gerust een mail naar info@foodnmove.nl of vul het contact formulier in op de site. Ik stuur je vrijblijvend alle info. 


Liefs Naïma 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn