.

De reden dat je niet afvalt

DE REDEN DAT JE NIET AFVALT…!

Als het toen niet werkte dan werkt het nu ook niet.
Ik ga jou tijdens mijn coaching wat nieuws leren.
Ik ben de voedingscoach die jou coacht om je eigen voedingsschema’s te maken.
Gewoon eten wat JIJ LEKKER vind!! En daarbij ook nog eens afslanken.
Oh ja, en die weegschaal is bijzaak , ik kijk samen met jou naar wat er in de spiegel verandert! Dat moment dat je met een BIG SMILE naar jezelf kan kijken is veel meer waard dan dat getal op de weegschaal. 🙏🏽

Dit is wat je te wachten staat:
💞Lekkerder in je vel
💞Plattere buik
💞Kleding dat beter past
💞Omvangsvermindering

Diëten, afvallen, je vet percentage verminderen of hoe je het wilt noemen kan soms zo frustrerend zijn. Vaak word er gezegd dat je iets NIET mag eten.

‼️Onzin wat mij betreft. ➡️ Je kan alles eten en nog steeds afvallen.
Eten is gewoon eten en er zit geen morele waarde aan.

Belangrijk is wel om minimaal 80% van de tijd voedzame keuzes te maken, zodat er geen honger hoeft te zijn of constante trek in zoetigheid, koolhydraten of vetrijk voedsel.

De andere 20% kan worden ingevuld met wat meer bewerkte voedingsmiddelen en lekkernijen.
Je hoeft dus echt niet perfect te zijn. Probeer de beste keuzes maken op bepaalde momenten. That’s all.
Als coach leer ik jou om dus altijd lekker te eten en daarbij lekkerder in je vel te gaan zitten, gewicht verliezen, centimeters verliezen zonder dat er voeding verboden is.

Dit leer ik je tijdens het traject, maar ook voor daarna als jij op gewicht bent. Zodat jij heel je leven met plezier kan eten en genieten.
Sowieso is de gedachte dat je iets “niet” mag eten, niet oke.

ℹ️ Tijdens mijn coaching vind ik het belangrijk dat jij iets leert zodat je dit vol kunt houden en zelfstandig verder kunt gaan. Want ook na het traject wil je iets in handen hebben waarmee je verder kunt. Ik geef jou zoveel kennis en waarde dat je begrijpt waarom.

➡️ Het moment dat veel mensen extreem willen gaan lijnen en verwachten om in 2 weken resultaten te zien. Maar dit kost TIJD!!!!
Jij kan bij die 99% proberen horen die dan nog snel van alles wil gaan proberen of bij die 1% die juist nu al gaat afvallen en straks in de zomer al zoveel lekker in je vel zit. 🍀

👍🏽 Ga eindelijk van dit jaar jouw jaar maken !! 🙏🏽

🤔Wil jij weten of mijn coaching ook wel iets voor jou is?
‼️Klik dan op deze link :
https://foodnmove.nl/Waarom-Food-N-Move/index.php/

➡️ ik neem vrijblijvend contact met je op.
Liefs Naïma
(Lifestylecoach | Voedingsdeskundige | Personal Trainer)


www.foodnmove.nl
.
#voedingsschema #fitdutchies #afvallen #voedingsconsulent #gezond #voedingscoach #afvallenzonderdieet #hulpbijafvallen #gezondevoeding #gezondafvallen #voedingsadvies #fitfamnl #afvallenzonderhonger #losingweight #sporten #fitgirl #afvallenzonderlijnen #afslanken #progressiefoto #fitness #gezondontbijt #healthy #gezondeten #gezondelunch #voeding #fitnessmotivation #eten #fitfam #trainingsschema #voedingsdeskundige

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn