.

Het beste dieet om af te vallen.Het beste dieet? 
=
Het dieet dat je kunt volhouden!EN IK HEB 'M VOOR JOU!Herken je dit?:
*Je valt wel af, maar je komt ook steeds weer aan?*Je bent thuis de enige die dieet en daarom kook je verschillende maaltijden.*Je geeft zoveel geld uit aan je dieet, maar je kan het niet volhouden.Waarom, lukt het steeds niet? Antwoord: “je doet iets wat niet echt bij jou past. Dat is de reden dat je het niet lukt.In de afgelopen jaren heb ik inmiddels al honderden mensen succesvol begeleid. 
Iedereen heeft iets anders nodig. En jij dus ook!!! Om succesvol af te vallen zijn onderstaande punten belangrijk om het te kunnen volhouden:
➡️Een lifestyle waarbij jij kunt eten wat jij lekker vind. 
➡️Eten wanneer jij dit wilt
➡️Boodschappen kunnen halen waar jij dit wilt
➡️Samen met het gezin kunnen eten (als jij dit wilt) 
➡️Eten waar jij goed op gaat
➡️Nog steeds mee kunnen doen met sociale gebeurtenissen
➡️Geen honger hoeven te ervaren  
✅Deze punten staan bij mij hoog in het vaandel.  Daarom is mijn werkwijze ook geheel anders dan die van anderen en is dit dus wel succesvol!🆘Ik ga je helpen met het maken van je eigen eetschema’s waarbij je kunt afvallen en toch lekker kan blijven eten. Dit is voor jou als:
👉 jij zelf je eigen keuzes wilt maken in wat je eet en waarbij 👉jij een coach wilt die jouw stok achter de deur is en meerdere keren jouw calorie behoeften berekend n.a.v. jouw lichaamsbehoeften. 
👉jij wilt leren hoe je ook na het behalen van jouw doel voldoende kennis hebt om op gewicht te blijven. Als jij er klaar voor bent stuur mij dan gerust een berichtje. Dan plannen we een vrijblijvende call in. Ik ben inmiddels de tel al kwijt. Ik heb in mijn jonge jaren zoveel geprobeerd, maar niets dat blijvend was. Gelukkig heb ik nu een methode die wel werkt. Ga ik jou ook leren als je dit wilt. Oh en misschien vind je het een beetje spannend. Dat begrijp ik , maar dat hoeft echt niet. Ik heb inmiddels al zoveel mensen gecoacht ook voor jou is er een oplossing.🍀Stuur gerust een berichtje naar : info@foodnmove voor vrijblijvend meer informatie of vul het contactformulier in op de site. Liefs Naïma
(Lifestylecoach | Voedingsdeskundige | Personal Trainer)

.
.
.
#voedingsschema #fitdutchies #afvallen #voedingsconsulent #gezond #voedingscoach #afvallenzonderdieet #hulpbijafvallen #gezondevoeding #gezondafvallen #voedingsadvies #fitfamnl #afvallenzonderhonger #losingweight #sporten #fitgirl #afvallenzonderlijnen #afslanken #progressiefoto #fitness #gezondontbijt #healthy #gezondeten #gezondelunch #voeding #fitnessmotivation #eten #fitfam #trainingsschema #voedingsdeskundige

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn