Stoofpannetje met kabeljauw en groenten 

Stoofpannetje met kabeljauw en groenten 

Ingrediënten : 

·       1 zak kabeljauwfilet (ontdooid uit de diepvries of vers)

·       1 knoflookteentje 

·       2 el olijfolie 

·       400 gr wok groente 

·       400 gram gepelde tomaten 

·       1 tl Provençaalse kruiden 

·      1 kopje zilvervliesrijst 

·       Zout

·       Peper

 -----

Bereidingswijze: 

Snijd het knoflookteentje fijn. Verhit olie in een hapjespan en fruit de knoflook kort. Voeg de wokgroente toe en bak deze al omscheppend 2 minuten.

Kook in de tussentijd de rijst volgens de verpakking. 
Voeg tomatensaus en kruiden toe en breng aan de kook.
Snijd de vis in grove stukken. Draai het vuur laag en leg de vis in de saus. Stoof met een deksel op de pan in 6 minuten gaar. Breng eventueel op smaak met zout en peper.