Rode biet salade met appel en zachte geitenkaas 

Rode biet salade met appel en geitenkaas 

Ingrediënten : 

·       1 gekookte rode biet 

·       1 appel 

·       35 gram zachte geiten kaas

·       25 gram Gruyère kaas (Zwitserse bergkaas) 

·       6 walnoten 

·       1 eetlepel honing of balsamico azijn

·       1 takje verse tijm 

·       Peper naar smaak 

 -----

Bereidingswijze: 

Kook de biet gaar. Giet deze af en laat afkoelenSnijd als de biet goed is afgekoeld deze in reepjes. Was de appel en snijd deze in partjes. Snijd de zachte geitenkaas in stukjes, de Gruyère in reepjes  en kraak de walnoten. Beleg een bord met de reepjes biet, appelpartjes en steek hier de zachte geitenkaas en Gruyère tussen. Bestrooi het geheel met wat walnoten. Wat verse peper erover en vervolgens de honing eroverheen. 

Garneer als laatst meet een takje tijm.