Boerenkool wrap met spinazie en geitenkaas 

Boerenkool wrap met spinazie en geitenkaas 

Ingrediënten : 

·       1 boerenkool wrap

·       1 plak geitenkaas 30+

·       Grote hand spinazie

·       1 sjalotje 

·       kokosolie

·       dessertlepel honing

·       3 gram pijnboompitjes 

·       peper

 -----

Bereidingswijze: 

Snipper het sjalotje en bak deze in eetlepel kokosolie. Bak als het sjalotje glazig is de spinazie kort mee.

Pak een wrap en leg hier een plak geitenkaas op, Doe er vervolgens het spinazie-ui mengsel overheen. 

Leg de wrap onder de contactgrill. Grill de wrap totdat deze mooie streepjes heeft. In de tussentijd rooster je de pijnboompitjes in een droge koekenpan. 

Leg als de wrap klaar is op een bord en besprenkel met een beetje honing en top af met de pijnboompitjes.