Spelt boterham met warm rood fruit 

Spelt boterham met warm rood fruit 

Ingrediënten : 

  • 2 spelt boterhammen 
  • 150 gram rood fruit (bevroren)
  • evt. 1  dessert lepel agave siroop 

Bereidingswijze:

Doe het fruit in een pannetje en laat op middel hoog vuur ontdooien en zacht worden. Laat het net zo lag pruttelen tot dat het een beetje stuk gaat maar nog wel wat grove of hele stukjes er tussen hebt zitten. Voor een wat zoetere smaak kan je er een lepeltje agave aan toe voegen. 

In de tussen tijd gril je de boterhammen totdat e een mooi gril streepje krijgen. 
Als het fruit naar wens is beleg je de boterhammen er mee. En tadaaaaaa, warm fruit op de boterham. Beter en lekkerder dan jam en meteen je portie fruit binnen. 

Je kan dit tevens ook goed van te voren maken. Doe het dan in een lucht dicht potje en zet als het is afgekoeld in de koelkast.