Canolli met marshmallow fluff

Ingrediënten Canolli:

  •  1 ei
  •   30 gram proteïne poeder (vanille - @ Power Supplements)
  •  1 theelepel bakpoeder
  •   1 eetlepel kokosbloesemsuiker
  •  25 ml. amandelmelk
  •  10 gram extra pure hagelslag (garnering)

    -----

    Ingrediënten marshmallow fluff

    • Uitlekvocht van 1 pot kikkererwten
    • Snufje zout
    • Snufje zuiveringszout
    • 2 theelepels vanille extract
    • 1 eetlepel kokosbloesemsuiker

      ----

      Bereidingswijze Canolli:

      Mix het ei en de proteïne poeder goed samen. Zorg ervoor dat alle klontjes eruit zijn. Voeg hier de amandelmelk, kokosbloesemsuiker en het bakpoeder aan toe. Meng dit geheel goed samen tot een egaal beslag. Spreid het beslag uit over een met bakpapier beklede ronde ovenschaal circa 20 cm. Bak af voor +/- 10 minuten op 180 graden .

      Laat het half afkoelen en leg de Canolli op een theedoek. Rol deze voorzichtig op. Laat liggen totdat de Canolli helemaal is afgekoeld. Verhit een grillpan zonder olie.  Haal de theedoek er voorzichtig af. En leg de Canolli in de hete grillpan. Grill totdat er mooie grilstreepjes ontstaan. Laat afkoelen.

      Bereidingswijze marshmallow fluff:

      Voeg bij het uitlekvocht van de kikkererwten een snufje zout, het zuiveringszout, vanille extract en de kokosbloesemsuiker. Mix dit met de mixer gedurende 15 minuten op de hoogste stand. In het begin zal er nog weinig te zien zijn. Hier heb je even geduld voor nodig, maar na 10 minuten zal het dikker worden. Blijf door kloppen totdat het een dikke lobbige witte massa is geworden.

      Nu het leukste gedeelte. Neem de Canolli rol en vul deze met de marshmallow fluff. Top het geheel af met extra pure hagelslag.