Chocolade kwark repen 

Chocolade kwark repen

Ingrediënten :

Voor de bodem:

·       50 gr. kastanjemeel

·       30 gr. Amandelmeel

·       20 gr. Rauwe cacao poeder

·       4 gram bakpoeder

·       Zoetstof naar smaak

·       1 ei

·       Water

-----

Bereidingswijze:

Meng de droge ingrediënten met elkaar. Doe er vervolgens het ei bij en een beetje water. Het moet een stevig deegje worden.

Doe 2/3 van het deeg in een met bakpapier bekleedde 16 cm. vorm. Druk de bodem en randen goed aan. (andere deeg word later gebruikt)

Voor het kwark mengsel:

·       250 gr. Magere kwark

·       1 ei

·       1 vanille stokje

·       20 gram vanille pudding poeder dr. Oetker

·       1 th. citroen aroma

·       Snufje zout

-----

Bereidingswijze:

Verdeel het mengsel over de bodem. Maak van het deeg wat je achter hebt gehouden brokken en doe deze over het kwark mengsel.

Bak het geheel op 160 graden voor 30 minuten.

Laat goed afkoelen voordat je er repen van maakt.