Kokos yoghurt cake

Kokos Yoghurt cakejes

Ingrediënten :

·       100 gr. kokosmeel

·       2 rijpe bananen

·       

  • 3 a 4 eetlepels Stevia Green Sweet 

·       50 gram havermoutmeel of havermout fijn gemalen tot meel

·       3 eieren

·       250 gram magere yoghurt

·       1 theelepel bakpoeder

Garnering:

kokosrasp

 -----

Bereidingswijze:

Prak de bananen fijn. Doe hier vervolgens de eieren bij en meteen daarna de yoghurt en de honing. Meng dit tot een lekker papje. Als dit goed gemengd is doe je er de droge ingrediënten bij. Meng tot een mooi beslag.

Doe deze in een bakvorm en bak deze voor 45 minuten op 180.

Je kan er ook kleinere cakjes van maken zoals ik heb gedaan. Dan is 35 minuten al voldoende maar dit kan per oven verschillen. Doe de test of de cake goed droog is door een een satéprikker in te steken. Als deze er droog uit komt is de cake / cakejes gaar. Laat 1 uur afkoelen alvorens je het er uit haalt.