.

Sport en Voeding

Om te kunnen trainen en sporten en hier ook goed in te kunnen te presteren is het van belang dat er de juiste voeding gegeten word. Ook het drinken is een zeer belangrijk onderdeel als het gaat om prestaties / prestatieverbetering in de sport. Daarnaast is het belangrijk dat er ook de juiste hoeveelheden geconsumeerd worden. Dit is per persoon verschillend. Vandaar dat er geen 1 dieet geschikt is voor iedereen. We zijn allemaal verschillende individuen met een andere leefstijl en gewoonten. Eten is eigenlijk heel persoonlijk.

Naast dat het belangrijk is om de juiste voeding en hoeveelheden te consumeren is het ook zeer belangrijk wanneer en op welke tijdstippen gegeten en gedronken word,

Ben je nu benieuwd geworden of en hoe jouw voedingspatroon van invloed is op jouw sportprestaties? Heb je wellicht het gevoel dat je nog niet het beste uit jezelf haalt bij je sport en of training?  Of zou je graag wat sneller willen herstellen na het sporten?

Als gediplomeerd Sport & Voedingscoach kan ik je adviseren wat voor jou de beste voeding is om optimaal te presteren en je sportresultaten te verbeteren . Of je nu een fanatiek hardloper bent, recreatief sporter ben, profvoetballer of gewoon fitness doet in de sportschool etc.

Ik ga samen met jou naar jouw huidige sport- en voedingspatroon kijken.  We maken een schema hoe we jouw prestaties kunnen verbeteren door middel van een voor jou op maat gemaakt voedingsplan.Je gaat hierdoor betere sportresultaten behalen.

Je zal lichamelijk sterker worden, beter en sneller. Je zal sneller herstellen na een training of wedstrijd. Kortom: je haalt alles uit jezelf. Dit alles met gezonde voeding!

We gaan dit geheel samen doen. We kijken naar de Do's en Dont's . Mocht een consult niet genoeg zijn dan volgen er meerdere. Dit geheel naar wens.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen begin ik als eert met het afnemen van een uitgebreid intake gesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het over jouw sport, je voeding, voor, tijdens en na het sproten. Dit gesprek duurt ongeveer 90 minuten. Hierna volgt een adviesconsult. Deze duurt 45 - 60 minuten. Tijdens dit gesprek vertel ik wat je kan aanpassen aan je huidige eetpatroon. Dit alles om optimaal te kunnen presteren. 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn