.

Supplementen 

Als gewichtsconsulent ben ik van mening dat onze dagelijkse voeding alles bevat wat betreft vitaminen en mineralen. Wat je doel ook is afvallen, aankomen of gewoon een gezond gewicht behouden alles kan d.m.v. gezonde voeding. 

Onze (gezonde) dagelijkse voeding bevatten koolhydraten, eiwitten en vetten. Als je eet met de gedachten van: "Hoofdmoot op de markt , de rest in de supermarkt" dan krijg je alles binnen wat je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Dit vertel ik dagelijks aan mijn cliënten. Toch krijg ik wel eens vragen van cliënten / sporters wat ik van supplementen vind in dit geval  "eiwit shakes". Zoals je al hebt kunnen lezen ben ik dus van mening dat onze voeding alles bevat Eet elke dag gevarieerd en je komt aan je dagelijkse behoefte van koolhydraten, vetten èn dus ook eiwitten. Terugkomend op de eiwit shakes, het kan geen kwaad als je zo nu en dan een shake neemt. Dit kan bijvoorbeeld op een drukke dag als je wat minder tijd hebt , maar kan soms ook wel een healthy treat zijn. Bijvoorbeeld als je het door het beslag van een bananenbrood doet. 

Toch zijn er ook een hoop shakes op internet te vinden die kwalitatief minder zijn. Als mensen dan aan mijn vragen of er een merk is dat wel kwaliteit heeft dan verwijs ik ook altijd naar "Power Supplements".  De shakes van "Power Supplements" zijn ‘Zuiver. Getest. Bewezen.’

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn