Wie ben ik? 


Hoi, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op Food N Move. 

Ik ben Naïma, Personal Trainer, Pedagoog /orthomoleculair voedingscoach (gewichtsconsulent) Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Sport en Voeding, en Voeding & Gedrag. 

Personal training en Voedingsgeleiding 

Je kunt bij mij terecht voor Personal Training en advisering rondom je eetpatroon. Wat bij de ene persoon wel werkt hoeft niet bij de andere persoon te werken. In mijn ogen is iedereen uniek met zijn of haar verhaal, lichaam en voorkeuren. Door goed naar jou te luisteren en te kijken maak ik een plan geheel op maat. Daarom voor iedereen een eigen en uniek schema op het gebied van voeding en personal training. 

Personal Training: 

Waarom Personal training? 

 • Durf je niet zo goed alleen te sporten?
 • Ben je alleen niet gemotiveerd?
 • Weet je niet wat je moet doen in de sportschool? 
 • Weet je niet of je het wel goed doet? 
 • Sport je al maar wil je jezelf naar een hoger niveau tillen? 

Ik ga je begeleiden met de juiste houding, oefeningen die bijdragen aan jouw doelen, afwisselend en uitdagend. Je leert een nieuwe zelfverzekerde jij kennen. Iemand die veel sterker is dan ooit gedacht. Dat ga jij terug zien in de spiegel, maar bovenal voelen. Ik daag jou uit! 

Food N Move bied personal training voor:

 • Iedereen die wil afvallen of aankomen op een gezonde manier
 • Strakker lichaam, spieropbouw
 • Beter worden in een specifieke sport
 • Conditie verbeteren 
 • Zelfvertrouwen en steviger in de schoenen staan 

Gewichtsbeheersing: afvallen of aankomen? 

Ben je ontevreden over je spiegelbeeld en/of je eetpatroon? Heb je inmiddels alle diëten al gehad? Lukt het je maar niet om die kilo's voorgoed kwijt te raken? Weet je niet meer hoe je stabiel op gewicht kan blijven? Een motivator en een stok achter de deur nodig? "Ik ben er voor jou!" Wij gaan samen werken aan jouw doel. 

Ik ga je iets ander leren dan wat je hierdoor al deed. Al die vorige pogingen met diëten bieden ook geen langdurend resultaat, toch? Waarom? Omdat een dieet nooit voor een heel leven lag vol te houden is. 

Bij deze zeg ik je: 

"je hoeft bij mij niet op dieet en je hoeft geen strijd aan te gaan met dit mag ik wel eten en dit mag ik niet eten."

Ik ben van mening dat je "gewoon" mag en kan eten. Hoe? Dat is voor iedereen anders, want iedereen is uniek. Eten is dus heel persoonlijk. Samen met jou ga ik opzoek naar jouw persoonlijke voeding waarbij jij lekker kan eten, genieten, mee kan doen met de rest en ook nog eens je doelen gaat behalen. Afvallen of aankomen wat jouw doel ook is. Wij worden samen 1 team met 1 taak! "Happy You"

Afvallen of aankomen hoeft echt geen enorme opgave te zijn

Velen gingen je al voor. Nu jij!
Laten we samen beginnen aan jou succesverhaal. 

Liefs Naïma

Locaties: Gorinchem, Sleeuwijk & Online.

Personal Training geef ik bij Inspire Fitness Club - Gorinchem) 

Consulten wat betreft voeding kunnen zowel op locatie (Inspire Fitness Club - Gorinchem) als bij mij thuis plaats vinden (Sleeuwijk). Daarnaast bied ik online consulten aan via facetime / whatsapp. (al meerdere succesvolle ervaringen) 

 • Wist je dat begeleiding bij het afvallen of aankomen bij mij vaak vergoed wordt door je aanvullende zorgverzekering?️
 • Iedereen met of zonder overgewicht kan een afspraak maken bij een gewichtsconsulent / voedingsdeskundige.️ 
 • Geen verwijsbrief nodig️
 • Gaat niet van het eigen risico af.️
 • Online begeleiding mogelijk
 • Wil je weten of Food N Move wat voor jou kan betekenen? Vraag een geheel vrijblijvend gesprek aan. 

 

 Veel mensen ervaren tegenwoordig veel stress. Hierdoor kunnen klachten ontstaan op zowel geestelijk als lichamelijk gebied.

Massages en de juiste voeding samen kunnen hier uitkomst in bieden.

“In samenwerking met Massage & Voetreflex bij Ingrid."
Leuk vinden
Delen

Gastenboek

Ingrid van viegen
03-11-19 13:48:56
Wat heb jij mij goed geholpen lieve Naima, jij bent professioneel, je hebt veel kennis, door jou is mij duijdelijk welke voeding bij mij past.
Bedankt. Ik ga iedereen jou aanbevelen.
liefs Ingrid
M. Cee
26-04-19 21:30:37
Ik ken niemand die zoveel kennis heeft over voeding en afvallen als Naïma. Daarnaast is ze ook nog eens super professioneel en betrokken (24/7) waardoor je je écht geholpen voelt. Snelle reacties, uitgebreide info en altijd vanuit het positieve. Ook haar posts op social media zitten altijd vol met goede tips en lekkere receptjes. Kortom, als je wilt afvallen of op een andere manier iets over voeding wil leren moet je bij Food N Move zijn.
H Sari
23-04-19 16:29:00
“ Van hongergevoel moet je gaan houden als je wilt afvallen” had ik ergens gelezen!! Maar bij Naima moet je juist gaan eten!! Wat ik dus ook graag doe. İnmiddels ben ik bijna op mijn streefgewicht.. Dank je wel Naima.
Malika El Morabit
22-04-19 14:45:32
Super fijn om Naima als gewichtsconsulente te hebben. Ze is flexibel en geeft je de ruimte om het ook echt op je eigen tempo te doen. Altijd bereikbaar in een Ben & Jerry noodgeval ;-) Samen met Naima goeie resultaten behaalt. Wil geen andere gewichtsconsulente meer! Je bent een topper Naima
Gerbert en Leonde Broekhuizen
18-04-19 18:02:10
Ho iNaima, wij zeer tevreden en nog steeds super enthousiast over je begeleiding. We kunnen het iedereen aanraden om sowieso een intake gesprek te komen doen, op deze manier wordt je vanzelf enthousiast gemaakt en zal je onder een zeer gemotiveerde begeleiding je doelen halen.
N. H.
11-01-19 14:10:25
Ik ben ontzettend blij dat ik een paar maanden geleden de stap heb genomen om mijn lifestyle aan te pakken. Met uitstekende hulp van Naima, ben ik in bijna 3 maanden tijd 11 kilo kwijt + een stuk gelukkiger en fitter. Als ik had geweten dat je dit resultaat kunt boeken zonder ellendige dieten had ik al veel eerder bij Naima aan de bel getrokken. Dikke aanrader om eens met haar af te spreken dus!!
Patricia V
18-11-18 15:30:28
Wat ben ik blij met het gewenste resultaat tot nu toe. Ik had gewild dat ik dit eerder wist. Nu in korte tijd op een gemakkelijke manier afgevallen zonder honger.
Dankjewel Naima, ik ben blij dat ik jou ben tegen gekomen. Je bent een fantastische coach die zeer betrokken is en goed is in haar vak. Ik beveel je zeker en wel aan.
Daphne A
11-10-18 17:12:34
Dankjewel Naïma! Je weet altijd precies het juiste te zeggen op de juiste momenten. Ik heb zo veel van je geleerd. Ik geniet weer van het eten. Heb dankzij jou weer een blij gezicht als ik in de spiegel kijk.
Ontzettend bedankt voor alles. Je bent een topper!!!

Liefs
Desiree Kluijtmans
02-10-18 08:40:16
Naima kijkt echt naar wat je nodig hebt en wat haalbaar voor jou is. Elk plan is afgesteld op de persoon. Ook kun je haar altijd in moeilijke momenten appen of bellen. Dank je voor het inzichtelijk maken van mijn eetpatroon en hoe ik mijn levensstijl kan veranderen!
Mevrouw van Zanten
01-10-18 18:39:13
Beste Naïma, ik ben tijdens de consulten zo veel over mijzelf te weten gekomen. Ik weet nu dat ik niet bang hoef te zijn voor eten. Daarnaast vond ik hef zeer prettig dat je zo geduldig bent en altijd een oplossing heb. Ik ben al heel wat kilo's kwijt en nu het traject is afgelopen val ik nog steeds af met de adviezen die je mij gaf. Dankjewel voor deze switch in mijn leven. X
Tonen: 5  10

 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn