Blog 1

Waarom kan je niet afvallen?

Wil jij een plan wat JIJ WEL KAN VOLHOUDEN? Voor nu, morgen, overmorgen en ook over een paar maanden?

Mijn coaching is anders omdat ik je juist heel veel kennis ga geven in hoe en waarom zodat jij beter begrijpt hoe voeding werkt en hoe jouw lichaam daarop reageert.

Laten we beginnen met het realiseren van je eigen fijne leefstijl met vrijheid in eten en een fijner, energieker lichaam.

️Zonder restricties, honger en moeten.

Dus als jij dit jaar nou wel je afspraken met jezelf wilt nakomen en wel lekkerder in je vel wilt zitten 365 dagen lang en daarna ook?

Laten we elkaar vrijblijvend spreken. 🤗


Wil jij blijvend veranderen qua lichaam maar ook mindset? Wil jij nooit meer honger hebben tijdens het lijnen of überhaupt maar weer een nieuw dieet proberen?

Dan ben je er klaar voor om samen met mij 1 op 1 te gaan werken aan jouwzelf, maar dan lekker in je vel, energieker en vol zelfvertrouwen.

Om jou het beste te kunnen helpen tijdens, maar ook zeker na het traject ga ik jou leren hoe jij zelf je eigen voedingsschema’s kan maken. Ik bereken precies voor jou wat jij nodig hebt om je vetpercentage te laten zakken, je centimeters te doen laten slinken en je lekkerder in je vel te laten voelen.

️Hoe gaaf is dat? Je valt af en eet nog steeds wat jij lekker vind. Uiteraard ben jij wel iemand die dit wilt leren en begrijpt dat je er ook iets voor wilt doen.
Ben jij gemotiveerd? Dan beloof ik jou dat je ook echt verschil gaat zien in de spiegel.

️ Dit kan jij WEL VOLHOUDEN, omdat je voeding eet wat JIJ lekker vind.🏽
Je leert daarnaast ook hoe je gewoon mee kunt eten met het gezin, etentjes en sociale gebeurtenissen.

Tijdens mijn coaching leer ik je hoe je vrijheid in voeding kunt krijgen zonder goed of fout denken in voeding en waarbij je met feestelijke gelegenheden gewoon mee kunt doen zonder er te ver in te gaan.


️Meer weten?
Laten we elkaar vrijblijvend spreken. 🤗

Blog 2

Eten is niet goed of fout

Hoe lekker is het als je kan eten wat jij wilt zonder te denken dit is goed of fout?

Dat is FLEXIBEL ETEN!

En dat is meer dan alleen strategie op het gebied van voeding.
Het is ook mindset. Als jij macronutriënten telt, maar voeding nog steeds labelt als goed en fout, jezelf niet vertrouwt wanneer je niet de beste keuzes kunt maken als het niet perfect is dan is het niet flexibel.

Ik ben enorm fan van flexibel diëten. Het heeft mijn kijk en relatie met eten voor altijd verandert.
En dit is nu ook hetgeen wat ik mijn cliënten aanleer. Er is geen goed of fout in eten.
Van een appelval jij niet af!
En
Van een koekkom jij niet aan!
Het gaat om je totaal.

Dit geeft zoveel vrijheid.

Er is geen enkel voedingsmiddel dat verboden is en we kijken niet naar goed/slecht, gezond/ongezond.

Eten is gewoon eten en er zit geen morele waarde aan.
Belangrijk is wel om minimaal 80% van de tijd voedzame keuzes te maken, zodat er geen honger hoeft te zijn of constante trek in zoetigheid, koolhydraten of vetrijk voedsel.
De andere 20% kan worden ingevuld met wat meer bewerkte voedingsmiddelen en lekkernijen.

Je hoeft dus echt niet perfect te zijn. Probeer de beste keuzes maken op bepaalde momenten. That’s all.

Als coach leer ik jou om dus altijd lekker te eten en daarbij lekkerder in je vel te gaan zitten, gewicht verliezen, centimeters verliezen zonder dat er voeding verboden is.
Dit leer ik je tijdens het traject, maar ook voor daarna als jij op gewicht bent. Zodat jij heel je leven met plezier kan eten en genieten.

️ Laten we nu gaan beginnen.
Jij kan bij die 99% proberen horen die constant aan het jo jo-en is of je kan bij die 1% horen die blijvend resultaat heeft.

Je kan trouwens gewoon meedoen met de feestdagen. Ga ik je alles over leren.

Wil jij blijvend veranderen qua lichaam maar ook mindset? Wil jij nooit meer honger hebben tijdens het lijnen of überhaupt maar weer een nieuw dieet proberen?

Dan ben je er klaar voor om samen met mij 1 op 1 te gaan werken aan jouwzelf, maar dan lekker in je vel, energieker en vol zelfvertrouwen.