Naïma Saghou

Persoonlijke Life Coach


Online Coaching is voor mensen die graag coaching willen met het behalen van doelen, maar geen behoefte hebben of wellicht de tijd niet hebben voor fysieke personal coaching.

De meeste mensen kiezen online coaching bij Food N Move.

Wanneer je besluit om voor Online 1 op 1 coaching te kiezen, maken we eerst een afspraak voor een gratis intake gesprek. Zo kom je er achter of dit is wat jij zoekt.  Als je vervolgens besluit om coaching te volgen dan ontvang je een intake formulier met vragen over je doelen, je leefstyle, je huidige voedingsgewoontes en beweeg/trainingsgewoontes etc. etc...

Hierna ga ik zorgvuldig aan de slag met het maken van een op maat gemaakt plan.

Ik coach jou om je eigen eetschema's te maken. Hierdoor leer je in de praktijk wat het best bij jou past en werkt en ben ik er tijdens de coaching om jou sturing te geven. Met als resultaat geestelijk en lichamelijk lekkerder in je vel. Door de deze manier van coaching ga ik jou voorbereiden op de toekomst. Door kennis op te doen rondom voeding, beweging en eventueel training heb jij straks de tools in handen om hier zelfstandig mee verder te gaan in de toekomst.

Je mag wekelijks je voortgang doorsturen, we spreken samen af wanneer jij dit doet. Dit is o.a. je gewicht, je omvang, je lifestyle en opmerkingen wat er bijvoorbeeld minder ging of waar je de aankomende week beter in wilt worden.

Bij Online Coaching  loopt het meeste contact via e-mail. Als je facebook hebt dan mag je ook via messenger contact zoeken. 

Naast de wekelijkse mail momenten zullen er ook een aantal telefonische contact momenten zijn. deze spreken we voorafgaand samen af. 

Je ontvangt wekelijks feedback in de vorm van peroonlijke video voor jou. Hierin geef ik jou feedback, beantwoord ik jouw vragen en geef doelen , tips voor de komende week. 

Online 1 op 1  Coachings pakketten zijn te verkrijgen voor 3, 6 of 12 maanden.

Coaching Specialiteiten

  • Fijne relatie met voeding
  • Persoonlijke groei
  • Praktische kennis van voeding
  • Praktische kennis van beweging, krachttraining/fitness
  • Zelfvertrouwen
  • Evenwichtig leven
  • Doelstelling
  • Structuur